Индивидуален курс по колориметрия - ниво 1 и 2

Интензивен индивидуален курс за фризьори, които имат сериозни пропуски и са неуверени в своята ежедневна работа с цветове в салона. Обучението съдържа основи на колориметрията, работа с цветове и нюанси, химически процеси в косъма, комбиниране на цветове, техники за естествена и боядисана коса, техники на изсветляване, балеаж, кичури, матиране. Включва теоретична и практическа част на техниките върху модели и кукли, работа с клиенти. 

  • Цена на курса: 1400лв 
  • Дати: може да започнете когато желаете. Обучението е индивидуално.
  • Продължителност: 5 (не)последователни дни
  • Документ при завършване: сертификат от академия Inspire

Обучения по колориметрия - ниво 2

Еднодневни ателиета, насочени към фризьорите, които искат да развият и надградят уменията си в колориметрията и работата с цветове. Cледващо стъпало след базовите боядисвания в работата на фризьора са техниките на изсветляване, фокусирани върху техниките балеаж, калифорнийски балеаж, фолиаж (foilyage), омбре, сомбре (sombre), бронде (bronde), brazillian illuminage, контуринг с кичури, babylights, full & partial highlights, цялостни и частични кичури, airtouch балеаж, правилна работа с матове за постигането на всеки желан от клиента нюанс. Ателиетата включват теоретична постановка на техниките и практика на техниките върху модели. 

Вижте Календар 2022

Master class за цветове - ниво 3

Следващо ниво са мастър класове (ниво 3), фокусирани върху разрешаване на сложни казуси, корекция на цветове, комбиниране на подходи, репигментация и работа с пигменти, процеси на безопасно глобално обезцветяване, креативни оцветявания и пикселиране на косата. Подходящи за работещи фризьори с натрупан опит в колориметрията, които искат да достигнат максимално високо ниво в работата с цветове. Провеждат се от специално подготвени експерти-колористи в областта, както и гост-лектори и чуждестранни преподаватели. Фокусирани върху практиката с модели или кукли. 

Вижте Календар 2022