Ателиета за цветове- ниво 2

Тези ателиета са насочени към фризьори, които искат да развият и надградят уменията си в колориметрията и работата с цветове. Обученията са следващо стъпало в базовите боядисвания и техники на изсветляване, фокусирани върху техниките балеаж, фолиаж, кичури, омбре и частично изсветляване на косата. Ателиетата включват основно практика техниките върху модели. Продължителност: 1 ден. Документ при завършване: удостоверение от Министерство на образованието и сертификат от Inspire Academy. 

Теми:  Балеаж, калифорнийски балеаж, фолиаж(foilyage), омбре, сомбре (sombre), бронде (bronde), кичури във фолио, контуринг с кичури, babylights, full & partial highlights, airtouch балеаж

Ателиета през 2021/ 2022:

  • Новите цветове и техники при косите за сезона: Foil Technique Balayage. Нова техника за илюминиращ и контуриращ ефект на цвета. Цена: 400лв.
  • Работа с техники: Babylights. Създаване на фини воали и преливане на оттенъци. Цена:400лв
  • Ключ към матиране. Технология и тайминг на тониране (матиране). Цена: 400лв

Записване: пишете на academy@inspirebg.com, за да запазите своето място в предстоящите обучения, които ви интересуват. Ще ви изпратим график, плащане и подробности за ателието. Отстъпки: 50% за преминалите основния ни курс по фризьорство. За групи - специални отстъпки.

Master class за цветове - ниво 3

Насочени към работещи фризьори с натрупан опит в колориметрията, тези ателиета са подходящи за колористи, които искат да достигнат максимално високо ниво в работата с цветове. Фокусирани са върху разрешаване на сложни казуси от ежедневната работа в салона, комбиниране на методи на работа, репигментация и работа с пигменти, процеси на безопасно глобално обезцветяване. Ателиета за креативни оцветявания, вдъхновение и артистичност. Провеждат се от специално подготвени експерти-колористи в областта, както и гост-лектори и чуждестранни преподаватели. Фокусирани върху практиката с модели или кукли. Продължителност: 1 ден. Документ при завършване: удостоверение от Министерство на образованието и сертификат от Inspire Academy. 

Теми: Color correction и корекция на несполучливи цветове, глобално обезцветяване, частично изсветляване и премахване на марки. Креативно оцветяване и пикселиране на косата.  

Ателиета през 2021 / 2022:

  • Color correction.Как се прави корекция на несполучлив цвят, премахване на неестетични марки, изравняване на основна. Работа с модел. Цена: 800лв
  • Ключ към обезцветяването.Технология на глобално безопасно обезцветяване, изчистване на марки и постигане на желания по-светъл цвят. Цена: 800лв
  • Creative color. Креативно оцветяване на косата и работа с пигменти. Цена: 800лв
  • Кичури отворена и затворена техника. Технология, не(желани) резултати. Цена: 800лв

Записване: пишете на academy@inspirebg.com, за да запазите своето място в предстоящите обучения, които ви интересуват. Ще ви изпратим график, плащане и подробности за ателието. Отстъпки: 50% за преминалите основния ни курс по фризьорство.  За групи - специални отстъпки.