Card image
8
Март

Страхотни стайлинг подаръци в Inspire този месец

by Inspire


Tази пролет в Inspire ви очакват вълнуващи кампании, събития и много подаръци. Предстои да представим Inspire тенденции в цветовете за Пролет/ Лято 2020 с Look Bоок, но преди това сме ви приготвили страхотен старт на сезона. След студените сиви дни на зимата косата мечтае за пълна промяна, нов красив цвят с много блясък или преливаща светлина, създадена с техника на оцветяване. Постигаме го с прецизност и професионализъм, но решихме да добавим и страхотни подаръци. Само сега всяка промяна в салони Inspire, включваща изсветляване, боядисване, матиране и подстригване със стайлинг, идва със страхотен подарък (спрей за обем, пяна за обем, термозащитен спрей или сух шампоан). Точна калкулация на цената за вашия цвят ще получите в салона след безплатна диагностика, в зависимост от настоящия ви цвят, дължина и гъстота и желания резултат.

Подаръците
Подаръците са: сух шампоан Dry me 180ml сух, лосион за обем Рerfect setting 150ml, пяна за обем root shoot 200ml или термозащитен спрей Тhermal image 150ml. Подаръците са общо 240бр. във всички салони Подаръкът ще бъде получен веднага и на място в салоните. Подаръкът не може да бъде приспадан, калкулиран, разменян за пари или услуги в салоните. Подаръкът не може да се комбинира с други текущи промоции в салона или отстъпки.

Условия
Промяната трябва да включва следните услуги: изсветляване, боядисване, матиране и подстригване със стайлинг. Ако процедурата не включва някоя от горните услуги, то тя не участва в промоцията. Минималната стойност на една процедура, включваща тези услуги, е 150лв. Услугата изсветляване включва: обезцветяване, работа с техника на оцветяване, балеаж, омбре, контуринг и др. при които се работи с изсветляващ продукт по ценоразписа на салона. Няма ограничения в броя дози продукт или вида на изсветляването. Услугата боядисване включва: боядисване с боите INOA, Illumina, Koleston, DIA, CT. Няма ограничения в броя бои. Услугата матиране включва: матиране с боите DIA, CT. Няма ограничения в броя бои. Услугата подстригване и стайлинг включва подстригване и стайлинг. Няма ограничения дали ще бъде добавена терапия, ампула към процедурата в салона.
Срок: до изчерпване на количествата на подаръците


Кoнсултирайте се с професионалистите на Inspire за най-подходящия цвят и прическа за типа на вашата коса. Можете да запазите час онлайн, през съответния акаунт в социалните ни мрежи или на посочените по-долу телефони.

Адреси на салоните:
Inspire-Paradise, ул.Сребърна 2, кв. Хладилника, тел.:0888 887 252
Inspire- Bulgaria blvd.,ул.Пирин 91, кв.Манастирски ливади, тел.: 0888 855 705
Inspire-Mladost,Цариградско шосе 54Б,сграда GrafiXр тел.: 0879 19 20 21
Inspire- Business Park, Бизнес парк София,сграда 2,Младост 4, тел.: 02/4444 333, 0888 88 97 46.


Снимка: Inspire.

За нас

Концепция за бизнес клас салони за красота от ново поколение.

Отворено

  • Вторник - Събота
  • 9:00 - 21:00
  • Неделя - Понеделник
  • 10:00 - 20:00

Контакти