Card image
16
Сеп

Контрастни цветове: тенденции зима 2019/20

by Inspire

Inspire представи тенденциите в прическите за есен/зима 2019/20. Традиционно колекцията е разработена в България от артистичния екип на марката и предлага салонни интерпретации на водещи цвят, форма и дължина. Визажистите на Inspirе този сезон работят основно в средните дължини на косата, като формата е предимно класическа, но с интересни препратки към ретро къдриците и по-ясното рамкиране на лицето. Цветовете попадат в контекст от контрастни ежедневия и варират от магическо прасковено-медно с нежни коралови нюанси, през студен и техничен балеаж в кестен и млечен шоколад до луксозно пясъчно русо с платинен финал.

Trend #1 Корал интерпретация
Коафьорите ни разтварят цвета на Pantone за 2019 LIVING CORAL в нежността на прасковените отблясъци и изящността на медта. Трептящият и в същото време мек оттенък, комбинира контрастно топлина и хладни нюанси, младежка свежест и изтънчена одухотвореност, за да подчертае динамиката на постоянно променящата се среда. Опушено-металическият оттенък по дължините дава дълъг финал и зрялост на цвета. Подстригването е във форма на класическо каре, а сталингът подчертава скулите с ефектни ретро къдрици.


gallery gallery

Trend #2 NUDE Brown Ombre
Студените нюанси отново са на върха на класацията в тенденциите този сезон. Визията на Inspire предлага дълбок тъмен корен, оцветен в интензивен кестен и млечен шоколад плюс прецизно преливащи дължини в платинено сиво и графит с леден оттенък. Ефектът в този тренд е постигнат с авторската техника на оцветяване на Inspire - color design, която дава възможност за адаптация на цвета спрямо всяка индивидуална коса. Визажистите на марката акцентират върху прецизното рисуване на воалите в предната част на лицето, запазвайки дълбочината в корена и хладната опушеност по дължините. В миксът от техники разпознаваме с лекота елементи на балеаж и омбре. Стайлингът изцяло променя визията в два различни социални контекста – прав сешоар за елегантно делово излъчване и секси къдрици за парти настроение.


gallery gallery

Trend #3 Expensive-Looking Blonde

Русите цветове никога не излизат от мода, но тази есен се завръщат, загърнати в скъпоструващо палто от японска коприна. Цветовете са плътни и безкомпромисни, създадени в студената гама на пясъчно русо, платина, бежаво, опалово сиво и перла. Деликатно внесената релефност в цвета с прецизна техника на оцветяване color design придава изискан и скъпо изглеждащ ефект. Кичурите започват на милиметри от корена, което е обратната тенденция на дълбокия корен и се налага вече няколко сезона сред цветовете. Професионалните умения никога не са били толкова важни колкото в създаването на този цвят, невъзможен за постигане в домашни условия. Точната комбинация между динамичността и приглушеността на оттенъка го прави перфектен за всеки тип кожа.


gallery gallery

Изберете тенденцията, която най-много ви допада и се консултирайте безплатно с нашите Inspire визажисти за най-подходящия цвят и прическа за вас. Можете да запазите час онлайн или директно на телефоните по-долу в избрана от вас Inspire локация.

Salon Inspire - Business Park - Бизнес парк София, сграда 2, на изхода на метрото, тел.: 02/4444 333, 0888 88 97 46.
Salon Inspire - Mladost - Бизнес център GrafiX, бул. Цариградско шосе 54Б, ъгъла с бул. Йерусалим, срещу The Mall, тел. 0879 19 20 21
Salon Inspire - Bulgaria Blvd. - ул. Пирин 91, кв. Манастирски ливади-Запад, тел. 888855705

ЕКИП ТЕНДЕНЦИИ:
Кoса@ Inspire Creative Team: Габриела Христова, Михаела Кочева, Борис Вангелов
Creative lead: Габриела Христова
Грим: Ивана Димитрова за Ivana Dimitrova Makeup Artist
Фотограф: Катрин Христова
Всички права текст и снимки запазени, Inspire, 2019.

За нас

Концепция за бизнес клас салони за красота от ново поколение.

Отворено

  • Вторник - Събота
  • 9:00 - 21:00
  • Неделя - Понеделник
  • 10:00 - 20:00

Контакти