Card image
14
Окт

Спечели преобразяване от Inspire

by Inspire

Тази есен Inspire подарява 4 двойни преобразявания в модерните цветове за сезона. Включи се в кампанията ни и избери Inspire тренда, който ще ти подхожда. Сподели Inspire тенденцията, която ти харесва като снимка във Facebook или Instagrаm с хаштаг #inspiresalons и тагни твоя приятелка. Така и двете може да спечелите пълно преобразяване в тенденциите за 2019/20. Пълните правила и общи условия можеш да прочетеш тук(pdf, 133kb)

Може би твоят цвят тази есен и зима е...

Прасково-меден с нежен коралов отеннък?
Коафьорите ни разтварят цвета на Pantone за 2019 LIVING CORAL в нежността на прасковените отблясъци и изящността на медта. Трептящият и в същото време мек оттенък, комбинира контрастно топлина и хладни нюанси, младежка свежест и изтънчена одухотвореност, за да подчертае динамиката на постоянно променящата се среда. Опушено-металическият оттенък по дължините дава дълъг финал и зрялост на цвета. Подстригването е във форма на класическо каре, а сталингът подчертава скулите с ефектни ретро къдрици.


gallery gallery

Или млечен шоколад с преливащи дължини в графитено синьо?
Студените нюанси отново са на върха на класацията в тенденциите този сезон. Визията на Inspire предлага дълбок тъмен корен, оцветен в интензивен кестен и млечен шоколад плюс прецизно преливащи дължини в платинено сиво и графит с леден оттенък. Ефектът в този тренд е постигнат с авторската техника на оцветяване на Inspire - color design, която дава възможност за адаптация на цвета спрямо всяка индивидуална коса. Визажистите на марката акцентират върху прецизното рисуване на воалите в предната част на лицето, запазвайки дълбочината в корена и хладната опушеност по дължините. В миксът от техники разпознаваме с лекота елементи на балеаж и омбре. Стайлингът изцяло променя визията в два различни социални контекста – прав сешоар за елегантно делово излъчване и секси къдрици за парти настроение.


gallery gallery

А защо не платинено русо с опушен корен и луксозен финал?

Русите цветове никога не излизат от мода, но тази есен се завръщат, загърнати в скъпоструващо палто от японска коприна. Цветовете са плътни и безкомпромисни, създадени в студената гама на пясъчно русо, платина, бежаво, опалово сиво и перла. Деликатно внесената релефност в цвета с прецизна техника на оцветяване color design придава изискан и скъпо изглеждащ ефект. Кичурите започват на милиметри от корена, което е обратната тенденция на дълбокия корен и се налага вече няколко сезона сред цветовете. Професионалните умения никога не са били толкова важни колкото в създаването на този цвят, невъзможен за постигане в домашни условия. Точната комбинация между динамичността и приглушеността на оттенъка го прави перфектен за всеки тип кожа.


gallery galleryАдреси на салоните:
Inspire-Paradise, ул.Сребърна 2, кв. Хладилника
Inspire- Bulgaria blvd.,ул.Пирин 91, кв.Манастирски ливади
Inspire-Mladost,Цариградско шосе 54Б,сграда GrafiX
Inspire- Business Park, Бизнес парк София,сграда 2,Младост 4


Всички права текст и снимки запазени, Inspire, 2019.

За нас

Концепция за бизнес клас салони за красота от ново поколение.

Отворено

  • Вторник - Събота
  • 9:00 - 21:00
  • Неделя - Понеделник
  • 10:00 - 20:00

Контакти